Bok!

Fortuna Gold je uzgajivačnica male preljepe, poprilićno nove vrste pasa, po imenu Ruski Toj Terijer - dugodlaki i šetlanskog ovčara. Prvo štene dovezli smo 1.2.2017 godine iz Kijeva i od tog dana krenula je velika ljubavna priča prema ovim malim zanimljivim psićima koja traje do dan danas. Oduševljeni smo ovom malom ''igračkom''.

Uzgajivaćnicu smo registrirali 16.01.2019 godine. Trebalo nam je gotovo dvije godine da od velike ljubavi prema psima dođemo do otvorenija profesionalne uzgajivaćnice. Puno je truda uloženo kroz te dvije godine. Dovezli smo još četiri kuje i jednog mužjaka koji je postao pravi favorit naše uzgajivačnice. Zove se LITTLE CURAGE CHE GEVARO. Do trenutka otvorenja uzgajivačnice naš mali CHE GEVARO već je postao mladi šampion Hrvatske u ljepoti (CHM-HR) i prvak hrvatske u ljepoti (CH-HR).

Nismo ostali samo u Hrvatskoj. Naš mali šampion osvojio je i Sloveniju gdje je na prvoj izložbi osvojio sve moguće nagrade, čak i Slovenia Winner. Potruditi ćemo se da uskoro bume i šampion Slovenije kao i ostalih država u okolici.

Redoviti smo natjecatelji na izložbama i stalno učimo nešto novo. Kako su nam planovi za budućnost veliki trudimo se jako puno. To znači puno odricanja, vremena i ljubavi kako bismo došli do konačnog cilja - zdravi, sretni, socijalizirani te dobro odgojeni psići koje će te zavoljeti na prvu! Kada to uspijemo, mi ćemo biti najsretniji uzgajivači jer želimo da što više ljudi upozna i zavoli ove ''igračke''.

0
Success Stories
0
Sales
0
Experience

Psići

za prodaju

Trenutno imamo ove štence za prodaju. Stari su 3 mjeseca, očišćeni od parazita, cijepljeni s rodnim listom i svim pripadajućim papirima.