O nama

Naša uzgajivačnica zove se Fortuna Gold.

Uzgajamo male prelijepe psiće poprilično nove vrste po imenu Ruski Toy Terijer – dugodlaki.

Naša priča započinje 1.2.2017. godine kada smo dovezli prvo štene iz Kijeva. I od tada pa sve do danas oduševljeni smo ovom malom, ali zanimljivom vrstom psa. Naša ljubav prema ovoj vrsti raste iz dana u dan.

16.1.2019. godine registrirali smo našu uzgajivačnicu. Trebalo nam je gotovo dvije godine da od hobija i ljubavi prema ovim psima dođemo do profesionalne uzgajivačnice. Međutim, nismo ostali na samo jednom štencu nego smo se trudili i dalje. U te dvije godine dovezli smo još četiri kuje i jednog mužjaka koji je postao pravi favorit naše uzgajivačnice.

Zove se Little Curage Che Gevaro. U trenutku otvaranja uzgajivačnice naš mali Che Gevaro nosio je titulu šampiona Hrvatske u ljepoti (CHM-HR) i prvak Hrvatske u ljepoti (CH-HR).

S našim malim šampionom posjetili smo Sloveniju gdje je na prvoj izložbi osvojio sve moguće nagrade, čak i Slovenija Winner. Potruditi ćemo se da ispunimo uvjete i za šampiona Slovenije i ostalih država u okolici.

Zato imamo velikih planova u budućnosti i trudimo se puno oko toga. Često idemo po izložbama i stalno učimo nešto novo, a to znači da u ovome moraš postat pravi veterinar za svoje psiće te iskusan trener za svoje štence.

Naš cilj su zdravi, sretni, socijalizirani i dobro odgojeni psići koje voliš svim srcem, kao svoju djecu!

Kontakt

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.